Omelet met butternut, knolselder en spinazie

Ingrediënten

  • 200 g butternutpompoen, in blokjes
  • 150 g knolselder, in blokjes
  • olijfolie
  • 2 handjes spinazie
  • 1 zakje mozzarellabolletjes
  • 4 eieren
  • peper en zout
  • 150 ml room (mag ook plantaardige room zijn, bijvoorbeeld kokos)
  • 1 bos koriander

Een eenpansmaaltijd met extra veel groenten: het leven kan eenvoudig en lekker zijn! Een stukje stokbrood erbij en eventueel nog een slaatje en smullen maar! Ideaal gerecht voor een luie vrijdagavond.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Meng wat olijfolie en peper en zout door de blokjes pompoen en knolselder.

  2. Grill alles 15 minuten in de Philips Airfryer XXL op 200 °C.

  3. Snij de spinazie grof.

  4. Klop de eieren los. Kruid met peper en zout en roer de room erdoor.

  5. Laat de mozzarella uitlekken.

  6. Meng de spinazie tussen de gegrilde groenten in de bakvorm.

  7. Giet het eimengsel erover en meng door elkaar.

  8. Schik er de mozzarellabolletjes op.

  9. Zet de Philips Airfryer XXL op 190 °C en laat 15 minuten garen.

  10. Dien op met de grof gesneden koriander.

0

Nog geen stemmen